Portretfotografie / Studiofotogratie

Portret


Portretfotografie is bijvoorbeeld:

  • Familiefoto
  • Loveshoot
  • Kind(eren)

Meer weten?
Neem contact op!

Meer lezen over pasfoto’s maken

Portretfoto op locatie

Persoonlijke favoriet!

Mijn persoonlijke favoriet: de fotoshoot op locatie. Kies je voor een locatiereportage? In dat geval besluiten we in overleg waar de fotosessie zal plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij je thuis, in de tuin of op een andere locatie naar keuze.

Mooie plekjes zat in Drenthe
en omstreken!

Voor wie?

De fotoshoot op locatie is onder andere geschikt voor:

  • Gezinnen
  • Kinderen
  • Dieren
  • Stelletjes

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor babyfoto’s of zwangerschapsfotografie.

Waar?

Mijn werkgebied strekt zich uit tot Drenthe, Overijssel, Groningen, Noord-Gelderland, Noord-Flevoland en Friesland.

 
 

Fotoshoot op locatie versus studiofoto’s

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een fotoshoot in de studio. Dit kan echter alleen op zaterdag. Doordeweeks heb ik wel tijd om op een locatie naar keuze wat prachtplaatjes te schieten.

Ik zeg: op locatie!

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een familiefoto of loveshoot op locatie. Waarom? Omdat je dan vaker een ongedwongen sfeer creëert en daaruit ontstaan de mooiste spontane foto’s. Veel mensen voelen zich beter op hun gemak in een omgeving die ze kennen.

Slecht weer? Kosteloos verzetten!

Fotoshoots op locatie kunnen alle dagen van de week. Indien het oer-Hollands noodweer is, verzetten we kosteloos de afspraak.

Het zou immers zonde zijn als je loveshoot of familieportret in het water valt. Alhoewel, met een paar regenlaarzen en paraplu’s heb je natuurlijk wel een originele foto te pakken!

Studiofotografie is alleen op zaterdag mogelijk. Maak minimaal 2 weken van tevoren een afspraak.

Creatief en spontaan

Geen enkele foto moet hetzelfde worden – vind ik. Ik houd van lekker creatief te werk gaan en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Het gaat erom dat we samen een mooie herinnering maken, want dat is tenslotte wat foto’s zijn.

Het kan altijd gekker

Natuurlijk kunnen we een statige portretfoto maken, maar wat dacht je van een wat lossere foto? Laat zien wie je bent, zodat we dát op de foto kunnen zetten. Maak bijvoorbeeld een gek familieportret of zet alleen de kids op de foto of de kids samen met de hond. Het kan niet vaak te gek.

 

Portretfotografie

in de studio

Voor een studiofotosessie ben je op zaterdag welkom in dorpshuis ‘De Cirkel’ in Noordscheschut. Daarbij kun je kiezen uit verschillende achtergronden:

  • Egaal wit of zwart
  • Kunstig hout of steen

In de studio is ruimte voor maximaal 8 personen. Portretfoto’s worden genomen in een sessie van maximaal 1 uur. In die tijd kunnen we verschillende settings de revue laten passeren.

Reserveer de studio minimaal 2 weken van te voren.
Alleen op zaterdag.

Voor wie?

Portretfotografie in de studio is geschikt voor loveshoots, zwangerschapsfoto’s, kinderen/baby’s en gezinnen. Zelf hou ik meer van locatiewerk. Waarom?

Liever op locatie

Echt mooie foto’s krijg je als ze in een ongedwongen sfeer worden gemaakt. In een studio heb je dat minder dan op een locatie thuis of buiten. Daarom kun je voor een fotosessie op locatie elke dag van de week een afspraak maken.

Interesse?
Maak meteen een afspraak!