Martin Schonewille & Schonewille Fotografie

De liefde en passie voor fotografie ontstond begin 2000. In het begin bestond mijn werk voornamelijk uit persfotografie voor externe opdrachtgevers. Daaruit volgden publicaties in alle grote landelijke dagbladen, weekbladen en regionale media.

Mijn passie voor fotograferen …

Na een aantal jaartjes deden portretfotografie en trouwfotografie al gauw hun intrede. Omdat deze twee na verloop van tijd mijn grote passie kregen, ben ik mij hier in gaan specialiseren.

… werd Schonewille Fotografie

Door het groeiende aantal bruidsparen dat zeer tevreden bij mij weg kwam, werd het langzaamaan ook steeds drukker. Daarom besloot ik begin 2007 om van mijn grote passie mijn werk te gaan maken. En zo is Schonewille Fotografie geboren. Elke reportage maak ik dan ook met veel liefde … en dat is weer te zien in het eindresultaat.


Mijn passie


Fotograferen is mijn passie, niets is mij gek genoeg …

Neem nou bijvoorbeeld jullie trouwdag. Dat is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Natuurlijk willen jullie daar passende trouwfoto’s bij. Foto’s die weergeven wie jullie als stel zijn. Die laten zien wie er die dag bij was. Een bruidsreportage die meer is dan een serie trouwfoto’s … foto’s die de sfeer laten zien. Zodat jullie de dag steeds opnieuw kunnen beleven.

Daarom denk ik met jullie mee en zet ik net dat stapje extra. Duik ik in het zand voor het perfecte plaatje.

Misschien ligt de sleep van de jurk nét niet helemaal goed. Als die oogjes maar stralen. Dáár gaat het om.


Algemene voorwaarden


En dan nog even dit

Onderstaande  algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Schonewillefotografie

Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Schonewillefotografie  worden aangepast.

 

Boekingen

Alleen schriftelijke of via E- mail gemaakte boekingen of overeenkomsten zijn geldig na bevestiging wederzijds.

Een (trouw)reportage boeken kan uitsluitend via het formulier op de site, per post of per e-mail. En zijn na wederzijds bevestiging definitief geboekt.

Eventuele reiskosten van Schonewillefotografie zijn niet bij de prijs van een trouwreportage inbegrepen en dienen nog apart te worden voldaan

Offertes zijn geheel via de prijzen die in de informatiebrochure staan vermeld of op de site van Schonewillefotografie. Deze prijzen kunnen op ieder moment gewijzigd worden door verhoging inkoopkosten en belastingen.

Betalingen & levertijd

 

Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen, dat u met deze betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen/diensten, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen in overleg met beide partijen. Betalingen zijn altijd gelijk bij aflevering diensten/producten via contant/pin of bankoverschrijving.

U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk een factuur met daarop een beschrijving van de bestelling, de kosten en de bankgegevens om de factuur te voldoen.

De betalingstermijn van uw factuur is 14 dagen, tenzij anders overeengekomen. Is het bedrag 30 dagen na factuurdatum nog niet volledig voldaan, dan zijn wij genoodzaakt u in gebreke te stellen en de vordering uit handen te geven aan een incassobureau. Alle bijkomende kosten zijn dan voor uw rekening.

De levertijd kan per product/dienst verschillen. U kunt indien gewenst de geschatte levertijd opvragen.

Uw fotoreportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk.

 

Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid

 

Klachten betreffende het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, en in ieder geval binnen 14 dagen na levering van de foto’s schriftelijk aan de fotograaf te worden verteld. De fotograaf heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren.

Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is uitsluitend mogelijk binnen 14 dagen een officiële klacht is ingediend.

Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.

De contactpersoon/boeker is tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.

Auteursrechten & Publicaties

Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Schonewillefotografie. Een uitzondering is hierop digitale bestanden die zijn gekocht. Bij  publiciteitsfoto’s  is naamsvermelding ten allen tijden verplicht. Iedere toestemming voor publicatie is slechts rechtsgeldig via een schriftelijke overeenkomst met Schonewillefotografie

Annulering door fotograaf

Door onvoorziene omstandigheden, ziekte of overmacht kan de fotograaf een (trouw)reportage afzeggen. Als het nog enigszins en menselijkerwijs mogelijk is zal deze desgewenst samen met u zoeken naar een oplossing. Dit zal zoveel mogelijk gebeuren uit het eigen netwerk. Is er een oplossing/vervanging  gevonden. Dan zal dit ten allen tijden onder zijn/haar prijzen en voorwaarden gaan en gaat u een overeenkomst met deze fotograaf aan.

Annulering klanten opdrachtgevers

Er zullen geen kosten in rekening gebracht worden bij annuleringen door overmacht of door overheid opgelegde maatregelen.

Portretfotografie

Portretfoto’s zijn er in allerlei soorten en maten. Van zwangerschapsfotografie tot familiefoto’s. En van pasfoto’s tot groepsportretten.

 

Bruidsreportages

Bij bruidsfotografie komt van alles kijken. Het belangrijkste is dat de sfeer van de dag wordt gevangen in de trouwfoto’s. Dit is mijn passie.

Bedrijfsfotografie

Wil je bedrijfsfoto’s laten maken voor op de website? Van bedrijfsfotografie tot voetbalplaatjes schieten, ik heb van alles gedaan.

 

Schoolfotografie

Schoolfoto’s maken gaat net even anders. Maar ik tover een glimlach op die gezichten. Van pasfoto’s tot groepsfoto’s: alles hoort bij schoolfotografie.