Martin Schonewille & Schonewille Fotografie

De liefde en passie voor fotografie ontstond begin 2000. In het begin bestond mijn werk voornamelijk uit persfotografie voor externe opdrachtgevers. Daaruit volgden publicaties in alle grote landelijke dagbladen, weekbladen en regionale media.

Mijn passie voor fotograferen …

Na een aantal jaartjes deden portretfotografie en trouwfotografie al gauw hun intrede. Omdat deze twee na verloop van tijd mijn grote passie kregen, ben ik mij hier in gaan specialiseren.

… werd Schonewille Fotografie

Door het groeiende aantal bruidsparen dat zeer tevreden bij mij weg kwam, werd het langzaamaan ook steeds drukker. Daarom besloot ik begin 2007 om van mijn grote passie mijn werk te gaan maken. En zo is Schonewille Fotografie geboren. Elke reportage maak ik dan ook met veel liefde … en dat is weer te zien in het eindresultaat.


Fotograferen is mijn passie, niets is mij gek genoeg ...

Neem nou bijvoorbeeld jullie trouwdag. Dat is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Natuurlijk willen jullie daar passende trouwfoto’s bij. Foto’s die weergeven wie jullie als stel zijn. Die laten zien wie er die dag bij was. Een bruidsreportage die meer is dan een serie trouwfoto’s … foto’s die de sfeer laten zien. Zodat jullie de dag steeds opnieuw kunnen beleven.

Daarom denk ik met jullie mee en zet ik net dat stapje extra. Duik ik in het zand voor het perfecte plaatje.