Martin Schonewille & Schonewille Fotografie

De liefde en passie voor fotografie ontstond begin 2000. In het begin bestond mijn werk voornamelijk uit persfotografie voor externe opdrachtgevers. Daaruit volgden publicaties in alle grote landelijke dagbladen, weekbladen en regionale media.

Mijn passie voor fotograferen …

Na een aantal jaartjes deden portretfotografie en trouwfotografie al gauw hun intrede. Omdat deze twee na verloop van tijd mijn grote passie kregen, ben ik mij hier in gaan specialiseren.

… werd Schonewille Fotografie

Door het groeiende aantal bruidsparen dat zeer tevreden bij mij weg kwam, werd het langzaamaan ook steeds drukker. Daarom besloot ik begin 2007 om van mijn grote passie mijn werk te gaan maken. En zo is Schonewille Fotografie geboren. Elke reportage maak ik dan ook met veel liefde … en dat is weer te zien in het eindresultaat.


Mijn passie


Fotograferen is mijn passie, niets is mij gek genoeg …

Neem nou bijvoorbeeld jullie trouwdag. Dat is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Natuurlijk willen jullie daar passende trouwfoto’s bij. Foto’s die weergeven wie jullie als stel zijn. Die laten zien wie er die dag bij was. Een bruidsreportage die meer is dan een serie trouwfoto’s … foto’s die de sfeer laten zien. Zodat jullie de dag steeds opnieuw kunnen beleven.

Daarom denk ik met jullie mee en zet ik net dat stapje extra. Duik ik in het zand voor het perfecte plaatje.

Misschien ligt de sleep van de jurk nét niet helemaal goed. Als die oogjes maar stralen. Dáár gaat het om.


Algemene voorwaarden


En dan nog even dit

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Schonewillefotografie. Lees  STNL Algmene Voorwaarden Schonewillefotografie

Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken.

Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Schonewillefotografie  worden aangepast.

prijswijzigingen

Offertes zijn geheel via de prijzen die in de informatiebrochure staan vermeld of op de site van Schonewillefotografie. Deze prijzen kunnen op ieder moment gewijzigd worden door verhoging inkoopkosten en belastingen.

 

Auteursrechten & Publicaties

Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Schonewillefotografie. Een uitzondering is hierop digitale bestanden die zijn gekocht. Bij  publiciteitsfoto’s  is naamsvermelding ten allen tijden verplicht. Iedere toestemming voor publicatie is slechts rechtsgeldig via een schriftelijke overeenkomst met Schonewillefotografie

Annulering door fotograaf

Door onvoorziene omstandigheden, ziekte of overmacht kan de fotograaf een (trouw)reportage afzeggen. Als het nog enigszins en menselijkerwijs mogelijk is zal deze desgewenst samen met u zoeken naar een oplossing. Dit zal zoveel mogelijk gebeuren uit het eigen netwerk. Is er een oplossing/vervanging  gevonden. Dan zal dit ten allen tijden onder zijn/haar prijzen en voorwaarden gaan en gaat u een overeenkomst met deze fotograaf aan.

 

Portretfotografie

Portretfoto’s zijn er in allerlei soorten en maten. Van zwangerschapsfotografie tot familiefoto’s. En van pasfoto’s tot groepsportretten.

 

Bruidsreportages

Bij bruidsfotografie komt van alles kijken. Het belangrijkste is dat de sfeer van de dag wordt gevangen in de trouwfoto’s. Dit is mijn passie.

Bedrijfsfotografie

Wil je bedrijfsfoto’s laten maken voor op de website? Van bedrijfsfotografie tot voetbalplaatjes schieten, ik heb van alles gedaan.

 

Schoolfotografie

Schoolfoto’s maken gaat net even anders. Maar ik tover een glimlach op die gezichten. Van pasfoto’s tot groepsfoto’s: alles hoort bij schoolfotografie.