Pasfoto: de goedkoopste en gelijk klaar!

Officiële pasfoto


Uitgebreide pasfoto uren: ook in de avond

Pasfoto’s laten maken kan alle dagen van de week, ook in de avonduren. Dit doen we in het ‘pasfotohokje’ aan de Bloklandweg 41 in Noordscheschut. Maak wel even een afspraak van te voren want ik ben niet altijd aanwezig 🙂 Soms ben ik op pad voor een bruiloft of familieshoot  Je kan ook een belletje of appje doen via:

06-10 96 37 67

Geen pasfoto maar een andere portretfoto?
Lees meer over portretfotografie!

Officiële pasfoto’s

Het maken van pasfoto’s voor officiële Nederlandse documenten voldoet aan zeer strikte eisen. In veel landen, inclusief Nederland, worden paspoorten en identiteitskaarten voorzien van een RF-ID chip. Hierin zijn gezichtskenmerken vastgelegd en ook 2 vingerafdrukken. Ook wel biometrische pasfoto’s genoemd.

Welke documenten?

  • Paspoort
  • ID-kaart
  • Rijbewijs

Sinds 1 oktober 2006 gelden deze eisen ook voor het maken van pasfoto’s voor het rijbewijs.

Kosten pasfoto’s

Een setje pasfoto’s van 8 foto’s dat voldoet aan de eisen voor een Nederlands officieel document kosten  € 9,00.

Maar wil je 4 officiële en 4 vrolijke foto’s als setje? Geen probleem! een pasfoto digitaal ontvangen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. En géén parkeerkosten en rolstoeltoegankelijk.

Afgekeurd? Kosteloos opnieuw

Pas nadat je de pasfoto door de officiële pasfotosoftware is goedgekeurd, drukken we de foto af. Mocht, ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we treffen, de foto toch afgekeurd worden? Dan wordt deze uiteraard zonder discussie en zonder extra kosten opnieuw gemaakt.

Als een foto wordt afgekeurd, ontvang je van de officiële instantie een formulier met daarop de reden.

 

Bij jou thuis

Het kan natuurlijk zijn dat je minder valide bent en daarom niet gemakkelijk naar de studio kan komen. Schonewille Fotografie biedt de mogelijkheid om pasfoto’s desgewenst bij jou thuis of bij de zorginstelling te maken. De kosten voor het maken van een pasfoto in de gemeente Hoogeveen op locatie (Bij u thuis, verzorgingshuis)  zijn €49,-. Dit is inclusief het opzetten van een mobiele fotostudio, het uurtje werk wat alles bij elkaar kost en natuurlijk de pasfoto afdrukken

Profielfoto

Wil je ook eindelijk eens af van die suffe profielfoto of LinkedIn of Facebook? Geen probleem! We maken gelijk na de officiële pasfoto een leuke profielfoto, die je per e-mail ontvangt. Dit kost je slechts € 5 extra.

Grote groepen, bedrijven en instellingen

Schonewille Fotografie beschikt over een mobiele pasfotostudio. Dit is de ideale oplossing wanneer er grote groepen gefotografeerd moeten worden. Op die manier kan ik op elke gewenste locatie optimale kwaliteit en uniformiteit in de foto’s waarborgen.

Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Pasfoto’s voor baby’s en kinderen tot 6 jaar

Schonewille Fotografie maakt ook pasfoto’s voor baby’s en kleine kinderen. Deze groep vraagt een iets andere benadering. Bovendien stelt de overheid minimum vereisten voor officiële pasfoto’s voor baby’s en kinderen onder de 6 jaar.

Handig: op locatie

Kun je niet bij mij langskomen? Dan kom ik toch gewoon naar jou! Schonewille Fotografie maakt pasfoto’s op elke gewenste locatie.

 
 

de tekst