Portretfotografie / Studiofotogratie

Portret


Portretfotografie is bijvoorbeeld:

  • Familiefoto
  • Loveshoot
  • Kind(eren)

Meer weten?
Neem contact op!

Meer lezen over pasfoto’s maken

Portretfoto op locatie

Persoonlijke favoriet!

Mijn persoonlijke favoriet: de fotoshoot op locatie. Kies je voor een locatiereportage? In dat geval besluiten we in overleg waar de fotosessie zal plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij je thuis, in de tuin of op een andere (binnen) locatie naar keuze.

Mooie plekjes zat in Drenthe
en omstreken!

Voor wie?

De fotoshoot op locatie is onder andere geschikt voor:

  • Gezinnen
  • Kinderen
  • Dieren
  • Stelletjes

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie.

Van de weinige dingen die ik NIET doe is New Born fotografie.

Waar?

Mijn werkgebied voor portretfotografie is ongeveer in een straal van 35 kilometer gerekend vanuit Noordscheschut. Voor trouwfotografie ga ik iets verder en is mijn werkgebied: Drenthe, Groningen, Overijssel, Noord- Flevoland en Noord- Gelderland.

 
 

Fotoshoot op locatie versus studiofoto’s

Het is vanaf januari 2019 niet meer mogelijk om in mijn eigen studio foto’s te laten maken, simpelweg omdat volwaardige studioruimte te duur is. Hier heb ik onder ander een alternatief bij De Olde Looierij in Hoogeveen. Ook een leuke locatie is die van Pand Okko net over de provinciegrens in de Krim. Let op, deze locaties vragen wel een vergoeding voor het gebruik van de ruimtes.

Ik zeg: op locatie!

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een familiefoto of loveshoot op locatie. Waarom? Omdat je dan vaker een ongedwongen sfeer creëert en daaruit ontstaan de mooiste spontane foto’s. Veel mensen voelen zich beter op hun gemak in een omgeving die ze kennen.

Cadeaubon

Verras eens iemand met een cadeaubon voor een  fotoreportage op locatie! In een mooie cadeau envelop, net weer even iets anders en klaar om te geven. En deze blijven nog eens een jaar na uitgifte geldig!

Slecht weer? Kosteloos verzetten!

Fotoshoots op locatie kunnen alle dagen van de week. Indien het oer-Hollands noodweer is, verzetten we kosteloos de afspraak.

Het zou immers zonde zijn als je loveshoot of familieportret in het water valt. Alhoewel, met een paar regenlaarzen en paraplu’s heb je natuurlijk wel een originele foto te pakken!

Creatief en spontaan

Geen enkele foto moet hetzelfde worden – vind ik. Ik houd van lekker creatief te werk gaan en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Het gaat erom dat we samen een mooie herinnering maken, want dat is tenslotte wat foto’s zijn.

Het kan altijd gekker

Natuurlijk kunnen we een statige portretfoto maken, maar wat dacht je van een wat lossere foto? Laat zien wie je bent, zodat we dát op de foto kunnen zetten. Maak bijvoorbeeld een gek familieportret of zet alleen de kids op de foto of de kids samen met de hond. Het kan niet vaak te gek.

 

Portretfotografie

Studiosessies in de studio zijn niet meer mogelijk. De studio stond 95% van de tijd leeg omdat mensen toch liever op een (buiten)locatie hun foto’s wil maken. En dan zijn de kosten voor een studio simpel weg te duur. Een optie om binnen foto’s te maken is onder ander de olde looierij in Hoogeveen. Ook een leuke locatie is die van Pand Okko net over de provinciegrens in de Krim. Let op, deze locaties vragen wel een vergoeding voor het gebruik van de ruimtes.

Cadeaubon

Verras eens iemand met een cadeaubon voor een  fotoreportage op locatie! In een mooie cadeau envelop, net weer even iets anders en klaar om te geven.

Voor wie?

Portret/ familie fotografie in De Olde Looierij is geschikt voor loveshoots, zwangerschapsfoto’s, kinderen en gezinnen. Zelf hou ik meer van locatiewerk op dit soort plekken.

Liever op locatie

Echt mooie foto’s krijg je als ze in een ongedwongen sfeer worden gemaakt. In een studio heb je dat stukken minder dan op een locatie thuis of buiten. Daarom kun je voor een fotosessie op locatie elke dag van de week een afspraak maken.

Interesse?
Maak meteen een afspraak!