Trouwreportages

Trouwen


Lekker jezelf zijn, ook op je trouwdag!

Ga meteen naar:

Afgelopen jaren mocht ik bij ruim 600 bruidsparen hun dag meebeleven. En daar geniet ik keer op keer  nog steeds met volle teugen van.

Trouwfotograaf Martin

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie graag dat deze feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die zo spontaan en ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? En misschien willen jullie ook wel een luxe trouwalbum met een unieke herinnering aan jullie dag?

Vinden jullie het belangrijk dat jullie op je trouwdag lekker jezelf kan zijn en alles vastgelegd gaat worden zoals jullie willen. En dat de fotograaf iemand is die met jullie meedenkt en ook geniet van jullie dag?
Dan kom je vanzelf terecht bij (Martin) Schonewille Fotografie.

Spontane trouwreportage

Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen. 😉

Afwisselende foto’s

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af.

 

Ik werk met een duidelijk all-in tarief

Bij veel fotografen krijg je een offerte waarvan je in eerste instantie denkt ‘dat is lekker goedkoop’. Achteraf blijkt dan dat er allerlei kosten bijkomen. Daarom zijn de vermelde prijzen in de informatiebrochure volgens het all- in tarief. Deze kan je hier aanvragen

Nog even dit: De meeste uren werk voor een fotograaf  (gemiddeld 40 in totaal) zitten in nabewerking en ontwerpen van het trouwalbum.

Werkgebied

Uiteraard ben ik niet alleen aan Noordscheschut gebonden. Voor bruiloften en op verzoek reis ik af naar de mooiste trouwlocaties. Mijn werkgebied strekt zich uit tot Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, Noord- Gelderland en Noord-Flevoland.

Urenvrije reportage bij all-in reportage

Ik het reportages onderverdeeld in drie opties

* Verkorte trouw/geregistreerde partnerschap reportage
* basisreportages met of zonder boek.
* All -in reportages inclusief luxe premium album 

Bij All- in reportage ben ik op jullie er bij zolang nodig is en werk ik niet met uren. Bijvoorbeeld van de voorbereidingen in de morgenuren tot diner. En is de ceremonie of kerk in de avonduren? Dit fotografeer ik gewoon mee! Wil je het feest ook voor gedeelte vastgelegd hebben? Dit is als extra optie bij te boeken. Maar je kan natuurlijk ook onze Photobooth inzetten!

Professionele trouwalbums

En zoals je mag verwachten worden alle trouwalbums geleverd door de trouwalbumspecialisten van Loxey colour.

Gewoon lekker je dag in delen hoe jullie het willen, en niet om de uren dat de fotograaf aanwezig is!

Geen regisseur, maar registrerend.
Vaak op afstand, soms dichterbij voor die mooie close-up.
Aandacht voor elkaar. Knus, liefdevol en intiem.

Geen standaard dagindeling?
Geen probleem!

Willen jullie een heel andere dagindeling of een trouwdag die niet ‘standaard’ is? Dat is geen probleem: ik pas me helemaal aan jullie wensen aan.