Trouwreportages

Trouwen


Lekker jezelf zijn, ook op je trouwdag!

Ga meteen naar …

Elk jaar mag ik gemiddeld bij 45 bruidsparen hun mooiste dag meebeleven en daar geniet ik keer op keer met volle teugen van.

Trouwfotograaf Martin

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie graag dat deze feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die zo spontaan en ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? En misschien willen jullie ook wel een luxe trouwalbum met een unieke herinnering aan jullie dag?

Belangrijk om op jullie trouwdag lekker jezelf te zijn?
Dan kom je vanzelf terecht bij (Martin) Schonewille Fotografie.

Spontane trouwreportage

Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen. 😉

Afwisselende foto’s

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af.

 

Ik werk met een all-in tarief

Bij veel fotografen krijg je een offerte waarvan je in eerste instantie denkt ‘dat is lekker goedkoop’. Achteraf blijkt dan dat het alleen over de eerste 2 uurtjes ging en moet je elk extra uur flink bijbetalen.

Ik vind dit onzin, want de meeste uren werk voor een fotograaf  (gemiddeld 40 in totaal) zitten in nabewerking en ontwerpen van het trouwalbum.

Urenvrije reportage

Daarom werk ik met een all-in tarief, urenvrije reportage en indien gewenst een professioneel trouwalbum. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Op jullie dag ben ik er bij zolang nodig is en werk ik niet met uren! (Dit is exclusief het avondfeest, wat wel als extra optie bij te boeken is.)

Werkgebied

Uiteraard ben ik niet alleen aan Noordscheschut gebonden. Voor bruiloften en op verzoek reis ik af naar de mooiste trouwlocaties. Mijn werkgebied strekt zich uit tot Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland, Noord- Gelderland en Noord-Flevoland.

Trouwalbums

Een trouwalbum? Dat kunnen of willen de meeste fotografen niet (meer) leveren, of het wordt aan het eind tegen een flinke meerprijs aangeboden. Hier doe ik niet aan mee en ik wil duidelijk zijn over de prijs.

Professionele albums

Daarom staan in mijn informatiebrochure de totaalkosten vermeld van de reportage en het gewenste album! En zoals je mag verwachten worden alle trouwalbums geleverd door de trouwalbumspecialisten van VAKCOLOR.

 

Gewoon lekker je dag in delen hoe jullie het willen, en niet om de uren dat de fotograaf aanwezig is!

Geen regisseur, maar registrerend.
Vaak op afstand, soms dichterbij voor die mooie close-up.
Aandacht voor elkaar. Knus, liefdevol en intiem.

Geen standaard dagindeling?
Geen probleem!

Willen jullie een heel andere dagindeling of een trouwdag die niet ‘standaard’ is? Dat is geen probleem: ik pas me helemaal aan jullie wensen aan.