Mijn werkwijze

Trouwen


Spontane en vlotte fotografie

Jullie dag vastgelegd
op jullie manier.

Ga direct naar …

Mijn werkwijze

Eigenlijk kan ik het in een paar woorden vertellen: spontane, vlotte fotografie. Het liefst zo ongeposeerd mogelijk en gebruikmakend van de omgeving en het moment. Dit levert allerlei foto’s op: van romantisch tot ietsje gewaagd en af en toe lekker gek.

Ideetjes voor foto’s?
Tja, soms te veel …

Tijdens de ceremonie(s) ben ik het liefst zo veel mogelijk buiten beeld en leg ik de dag vast op afstand. Dat zorgt voor verrassende foto’s.

Vaak hebben bruidsparen niet eens gemerkt dat ik op dát moment díe foto maakte.

Jarenlange ervaring

Omdat ik gemiddeld bij 35 bruidsparen per jaar in Drenthe, Groningen, Gelderland en Overijssel hun mooiste dag heb mogen vastleggen, heb ik inmiddels al behoorlijk wat bruiloften mee mogen maken. Daarom kan ik jullie bijvoorbeeld goed informeren over een handige dagindeling.

Tijdens voorbereidende gesprekken kan ik jullie bovendien adviseren over zaken als:

  • Trouwvervoer
  • Visagie
  • Bloemen
  • Trouwjurk
  • Originele fotolocaties
  • Enzovoort

Hier reken ik natuurlijk geen kosten voor. Ik vind het gewoon leuk om jullie goed te adviseren en mee te denken over jullie mooiste dag.

 

Contact met de fotograaf

Ik mag mijn mooie bedrijf alleen runnen en zal daarom altijd jullie aanspreekpunt zijn. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren eveneens een leuk netwerk van vertrouwde partners opgebouwd, waaronder collega fotografen voor onvoorziene omstandigheden.

Vragen

Ik probeer altijd zo snel mogelijk antwoord te geven via mail of telefoon. Maar ja, als ik de camera in handen heb, vergeet ik alles om me heen en duurt het soms iets langer.

Géén verrassingen achteraf

Schonewille Fotografie werkt met één duidelijk tarief. Zo weet je waar je aan toe bent en word je achteraf niet verrast door extra kosten.

Afdrukken en album

Jullie foto’s en album worden niet bij de eerste de beste drogisterij afgedrukt. Ik werk uitsluitend samen met een foto-vaklab: Loxley Colour (voorheen Vakcolor). Hierdoor is kwaliteit verzekerd en zijn jullie trouwfoto’s over vele jaren nog steeds stralend.

Géén modellen

Iedereen heeft een unieke en prachtige uitstraling. Daarom vind je op deze site geen modellen die ‘mindere’ foto’s toch nog wat glans kunnen geven. Op alle voorbeelden staan echte bruidsparen, stralend op de mooiste dag van hun leven. Zo weet jij precies wat je mag verwachten.

Alle tijd

Bij Schonewille Fotografie mogen jullie uitgebreid de tijd nemen om voorbeeldfoto’s te komen bekijken en jullie wensen door te spreken. Ook als alle afspraken al duidelijk zijn en jullie toch nog even wat door willen spreken zijn jullie altijd van harte welkom.

Na afloop

Zelfs na afloop van jullie huwelijk vind ik het prettig om voor jullie klaar te staan.

Tijdschema

Ik plan altijd maar één bruidsreportage per dag. Hierdoor ben ik de volledige dag voor jullie beschikbaar en kan de dag volledig gepland worden zoals jullie graag willen.

Lees de recensies

Wat zeggen anderen?