Schoolfotografie

Schoolfoto


Een schoolfoto is …
… herinneringen maken.
… je kind zien opgroeien.

Woon je in de buurt?

Kom gewoon even langs op Bloklandweg 41, Noordscheschut en bespaar op verzendkosten. (maak wel even een afspraak) Ik kan hier je foto’s afdrukken in de volgende 2 formaten 15×10 en 13×18 .
 Andere producten en grotere formaten moeten altijd via de schoolfotoproducent.

Heb je vragen over je bestelling? neem dan contact op met helpdesk@schoolfoto-online.nl of via 0320-275200

Inloggen voor jouw foto’s

Log in met de gegevens op de ontvangen inlogfolder om jouw foto’s te kunnen zien. Dit doe je door op onderstaande knop INLOGGEN te klikken. Je wordt naar een aparte pagina geleid, waar je rechtstreeks je ontvangen gegevens kunt invullen. (Update 28-11-2019: storing op bestel site van leverancier is voorbij)

 

Upload jouw eigen foto’s

Upload eigen fotografie direct vanaf je computer en combineer deze met een van onze leuke producten. Dit kan via onderstaande knop UPLOADEN. Er wordt een nieuwe pagina geopend. Hier kun je een foto vanaf je computer selecteren via Bestand kiezen.

 

Vakbekwame fotolaboratoria

Alle fotoproducten worden geproduceerd door professionele fotolaboratoria. Dat betekent dat jouw unieke cadeautjes van hoogwaardige kwaliteit zijn.

 

Cadeautje met schoolfoto

Wat is er leuker dan een cadeau met schoolfoto? Ideaal als Moederdag cadeau, Vaderdag cadeau, verjaardagscadeau voor een opa of oma …

Laat je creativiteit er op los!

Van telefoonhoes tot koffiemok

Er zijn tal van mogelijkheden. Je eigen telefoonhoes ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig: gebruik gewoon een portretfoto. En wat dacht je van een:

  • Sleutelhanger
  • Koffiemok
  • Ontbijtbordje
  • Canvasschilderij

Meer weten? Neem contact met mij op!