ZO WERKT HET

Binnen een aantal stappen open je de foto’s die voor jou bestemd zijn en bestel je ze als diverse artikelen. Voordat je het weet staat de bezorgdienst bij je op de stoep of worden de foto’s afgeleverd op de school.

1
Je ontvangt 1 of meer fotonummers van je fotograaf
De fotograaf die de foto’s heeft gemaakt zal je fotonummers overhandigen die je toegang tot de foto’s geven. Voer 1 fotonummer in en klik op OK om door te gaan. Andere fotonummers kunnen op de vervolgpagina worden toegevoegd.
2
Maak een keuze uit de aangeboden artikelen
Er is een breed scala aan artikelen beschikbaar die je kunt bestellen; fotoafdrukken en fotopakketten maar ook luxere artikelen als canvassen en fotoblokken op hout.
3
Bestellen en veilig betalen
Klaar met het maken van je keuze? Via de bestelknop ontvangen wij je bestelling en kun je veilig afrekenen met o.a. iDeal, Creditcard en Mister Cash.
4
Je bestelling wordt verwerkt
Op de hoogte blijven van de status? Je kunt hier de status van je bestelling inzien.
5
Je bestelling is onderweg!
Na ontvangst van je bestelling wordt deze op onze afdelingen verwerkt en vervolgens verstuurd.
Deze dienst wordt u aangeboden door Vakcolor BV
KvK 68113714 – BTW nummer NL857307733B01 – info@fotoidee4u.com
Spoorstraat 13, 6122 CJ Buchten

Schoolfotografie

Schoolfoto


Een schoolfoto is …
… herinneringen maken.
… je kind zien opgroeien.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Kijk dan HIER voor de status van je bestelling. Is er iets mis gegaan neem dan contact op met info@schonewillefotografie.nl Vermeld altijd je ordernummer zodat ik dit kan navragen bij de leverancier

Inloggen voor jouw foto’s

Log in met de gegevens op de ontvangen inlogfolder om jouw foto’s te kunnen zien. Dit doe je door op onderstaande knop INLOGGEN te klikken. Je wordt naar een aparte pagina geleid, waar je rechtstreeks je ontvangen gegevens kunt invullen.