Tips voor jullie trouwdag

Niets is zo belangrijk als een goede voorbereiding op de ‘grote dag’. Daarom heb ik hieronder enkele tips voor jullie, die altijd goed van pas komen. Natuurlijk weet je nooit van tevoren hoe de trouwdag verloopt, maar met deze tips kun je sommige dingen in elk geval voor zijn!

TIP 1

Neem ruim de tijd voor de fotoreportage (2 à 2,5 uur, uit en thuis). Ik heb ideetjes genoeg voor mooie locaties voor de trouwreportage, maar bedenk zelf ook dingetjes/plekjes die bij jullie passen. Bonustip: denk ook aan een binnenlocatie, voor het geval dat het slecht weer wordt.

TIP 2

Plan de fotoreportage het liefst vóór de trouwceremonie en de rest van het feest! Haar, make-up, trouwjurk en trouwpak zien er dan nog tiptop uit. Bovendien kun je zo na de ceremonie alle tijd en aandacht aan je daggasten besteden. Je hoeft dan immers niet meer op fotoshoot.

TIP 3

Geniet van de dag en probeer deze zo ontspannen mogelijk in te delen. Neem bijvoorbeeld een uurtje voor jullie zelf tussen de reportage en de aankomst van de daggasten of het vertrek naar de plek waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt, voor eten, drinken, een sanitaire stop, etc.